keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Muodonmuutoksia, uusia koiria ja paljon pentuesuunnitelmia!

Viimeisestä kirjottelusta onkin jo aikaa, mutta eipä hätiä mitiä kennel on kuitenkin ollut toiminnassa varsin mukavasti. Flattered vaihtoi uuden ulkoasun vähän aikaa sitten ja tällä hetkellä sininen, vesihenkinen ja fläteille sopiva ulkoasu komeilee sivuilla.

Koiria on tullut mukavasti ja viime blogikirjoituksessa mainitsin suunnitelmissa olevan kolmannen koiran. Tämän koiran tuloon eli labradori Rettan tuloon meni jokunen hetki ja Retta onkin nyt päässyt valloittamaan kisakenttiä ihan hyvällä menestyksellä. Odottelen innolla ensimmäisiä näyttelytuloksia, Retta nimittäin on käyttölinjainen. Rettan lisäksi otin myös sileäkarvainen noutaja Stoorin ajatellen tulevia pentuja ja Stoorin kanssa kisaura on lähtenyt ihan hyvillä mallilla liikkeelle.

Pentuesuunnitelmia sitten onkin jos jonkin verran. Tarjosin erästä englanninsetterinarttuani jalostukseen toiselle kasvattajalle joten tämä pentue julkistetaan pikapuolin varmaankin. Rettalle on tulossa myös pentue ja ainoastaan käyttölinjaisia labukoita ja minulle yksi tärkeimmistä pentueista: Virus x Stoori! Molemmat pentueet luvassa loppukesästä/alkusyksystä.

Muistathan, että olemme virtuaalikennel?
Please notice this, we are just a sim-game kennel.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti