sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Plus asteita

Lähiviikkoina on tulossa uusi flättipoika, Celsius.

Celsius on Kickbluen kasvatti ja tämä kyseinen pentue tulikin oikein otolliseen aikaan vaikka en ollut edes varma, otanko Stoorin jälkeen näin nopeasti uutta koiraa. Kickbluen pentueen vanhempina kuitenkin oli muutama varsin upea koira joita olin ihaillut ja mielessäni miettinyt että jos. En tiennyt Lanian suunnitelmista, mutta ilokseni huomasin toukokuun puolivälissä, että nyt olisi tulossa juuri niistä koirista joita olin himoiten katsellut.

Pentueen isä Blackjack Wish Upon a Star eli tutummin Tony on komea uros ja on niittänyt kisamenestystä näyttelykehien ohella myös agilitystä, pk-lajeista ja jäljestä sekä kisannut itsensä tokossa voittajaluokkaan ja noutajakokeissa avoimeen luokkaan.

Pentueen emä Blackside Track Hit eli tututmmin Hit on kaunis narttu, johon ihastuin ensisilmäyksellä suuresti. Kisamenestystä on tälläkin koiralla näyttelyiden lisäksi pk-lajeista ja tokossa sekä mejässäkin on niitetty hyviä tuloksia.

Tästä yhdistelmästä on siis tulossa varsin komeita uroksia ja kauniita narttuja joilla on tasapainoinen rakenne. Saapa nähdä mikä Celsiuksesta sitten tulevaisuudessa kasvaa...

HUOM. virtuaalikoiria!
NOTE. a sim-game dogs!

Vieraile lukemassa ternen blogia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti